“Yet” power: “ma ei suuda… VEEL”

– 1 minute read by Kelly –

Internet on tihti peale saatanast ikka küll! Kui lihtne on ennast unustada erinevatele lehekülgedele, kui tegemist on sulle põneva teema uurimisega.

Unustasin hiljaaegu ennast Pinteresti, õigupoolest unustan ma ennast sinna kogu aeg :)! Sel korral oli lihtsalt vaja veidi motivatsiooni vaimsele poolele ja sattusin tänu sellele ühele huvitavale pildile nimega “Power of Yet”. Ehk mõte, et võta kannatlikult ja anna endale aega.. Tõlkisin selle kiiresti oma WillPoweri-keelde ja siin ta on:

img_2347

The power of ‘yet’ – See on täpselt midagi mulle, yes! Eriti kuna nii raske on oma vaimse poolega tegeleda ilma, et  psühholoogia teooriat valdaks. Aga kuskilt on ju algust vaja asjaga teha. Tegelikult seda pilti vaadates ei seostu see ainult psühholoogilse poolega vaid kõigega elus.

Ei oska? – ei oska veel.

Ei suuda? – veel mitte, tegeled asjaga järjekindlalt ja peagi juba suudad.

Kõigest kolm tähte inglise keeles ja neli tähte eesti keeles ja tegelikult sellest piisab, et enesesse rohkem usku süstida, et miski pole võimatu – parimad asjad tulevadki pika peale, kui on rohkem vaeva nähtud.

Mis oleks asja võlu, kui oled selle lihtsalt saanud?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s