Ahvatlev paneeritud baklažaan juustutäidisega.

img_2774
Foto: Kelly Treu

Leidsin selle menüü kuidagi toidutarest, autoriks Lia Virkus. Asendasin riivsaia hoopis täistera riivleivaga. Välja tuli üks iiiiiiimehea õhtusöök. Leht ise pakub, et see sobiks nii hommiku-, lõuna- kui ka õhtusöögiks. Lõuna- ja õhtusöögiks tõesti sobiks, aga mulle isiklikult hommikul sellist asja süüa ei meeldiks teiseks need, kes üldse hommikuti väga mässata ei soovi köögis, siis kindel EI! Siin on vaja ikka veidi aega varuda ja hiljem ka koristada.

Kogused: ühele

Valmistus aeg: 15 minutit + 15 minutit

Vaja läheb:

0,5tk Baklažaan

60g Mozzarella juust

Paneeringuks:

Täistera riivleib

Muna

Sool

Oliiviõli

Kuidas teha?

Lõika baklažaan nii, et saaksid kaks viilu. Aseta viilud soolasesse vette 15-minutiks seisma, et mõrkjas maitse kaoks.

Lõika samal ajal viiludeks mozzarella, klopi lahti kausi sisse üks muna ja aseta taldrikule riivleib.

img_2773
Foto: Kelly Treu

Pane juust kahe vilu vahele ja kasta baklažaan muna sisse, seejärel riivleiva sisse ja prae oliiviõlis mõlemalt poolt. (Soovitavalt madalal temperatuuril, aga siis läheb ka kauem aega, kui kirja pandud valmistus aeg hetkel on)

img_2772
Foto: Kelly Treu

Voh ja valmis ta ongi – head proovimist ja isu!:)

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s