Lemmik: Paneeritud lillkapsas ja brokkoli

Mmm…

Lemmikutest kõige lemmikum! Päris mitu kuud on menüüs olnud ja siiani pole tüdinenud.

Mida rohkem teed, seda kiiremini asja käppa saad ja lõpuks on määrimist ja mässamist ka vähem.

Retsepti autor: Säm Ulp

Valmistamis aeg: 10 min ettevalmistus + ~10 min ahjus

Kogused: ühele

 

fullsizerender-12
Foto: Kelly Treu

Vaja läheb:

  • Kellogseid
  • Seesamiseemned
  • 2 muna
  • 150g lillkapsast
  • 150g brokkolit
  • Sool & pipar

Kastmeks võid lisada sweet chilli kastet.

Valmistamine:

fullsizerender-10
Foto: Kelly Treu

Vala kellogsid ja seesamiseemned ühisesesse kausi ja purusta võimalikult peeneks. Lõika/murra lillkapsas ja brokkoli sobivateks tükkideks. Klopi mõlemad munad lahti teises eraldi kausis.

fullsizerender-14
Foto: Kelly Treu

Kasta brokkoli/lillkapsas esmalt muna sisse ja seejärel kellogsi-seesamiseemnete sisse ja aseta pannile.*

fullsizerender-13
Foto: Kelly Treu

Küpseta 200C juures nii kaua kuni näed, et paneering on pealt kuldpruuniks läinud.

img_2875
Foto: Kelly Treu

Ja täpselt nii lihtne see ongi. PS! Maitsev ka! 🙂


* Kellogsi-seesamiseemne segu võib minna lõpu poole, mil enamik lillkapsast ja brokkolist on juba kaetud, veidi märjemaks, seetähendab seda, et tõenäoliselt segu väga hästi juurikatele kinni jääda ei taha. Selle puru võib puistada hiljem enne ahju minekut veel brokkoli/lillkapsa peale ja lihtsalt ilma katteta juurikatele teha väiksem kogus segu juurde.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s