Vitamiinid: “imeroht” mis aitas mul taas oma keskendumisvõime tagasi saada.

– 2 minutes read by Kelly –

Vaevlesin hiljaaegu magneesiumi puuduse all. Kui mitte päris puuduse, siis vähemasti sinna ma täiel kiirusel sihtisin.

See oli ka üks neist analüüsidest, mida tervisepaketis ei olnud, seega ei osanud midagi ennetada nii kaua kuni küsisin trennikaaslaselt järgneva küsimuse:

“Ega teil apteegis mingit imerohtu ei müüda, mida tarbides suudaksin KOHE maksimaalselt keskenduda?!” Jaatavat vastust mitte ootama jäädes, unistasin vaid kuidas reaalselt selline asi võiks olemas olla ja kui palju lihtsamaks mu elu koheselt muutuks, kui ma kohe sellist asja kuskilt saaksin. Energia oli olemas, tahtejõud samuti, aga nii kui mingi asja sihikule võtsin ja tegutsema hakkasin, lendas mitu teist ideed pähe ja oli soov kohe millegi muuga tegelema hakata. Kusjuures, isegi kui hakkasin, siis ega minuti pärast olid ka need asjad nurka visatud ja uus asi jälle käsile võetud.

Kui jõuad lõpuks tähtaegadeni või keegi küsib mingit tulemust, kuhu jõudma oleksid pidanud, siis näidata ega öelda pole midagi.

Olles juba veidi paanikas ja stressis, et kuidas ma nii üldse midagi tehtud saan, sain ikkagi vastuse oma “imerohu” kohta. Loogiline, et sellist imerohtu pole, mis su keskenduma paneks, aga on abivahendid. Selle konkreetse probleemi lahendus võib olla magneesium.

Kasutan tavaliselt lisapreparaate siis kui tunnen, et selleks on vajadus. Magneesiumi puudusest sain tavaliselt aru alles siis kui lihaskrambid tekkima hakkasid. Hetkel neid ei olnud, aga üsna suur tõenäosus, et kuu veel ja siis oleksid ka krambid.

Kui preparaate tarvitama hakkasin tundsin ka üsna kiiret muutust. Energia on endiselt sama, tahtejõud samuti, aga mis on paremaks muutunud, on keskendumine. Ma võtan midagi ette ja suudan selle ära lahendada, ilma et mõtleksin veel kümnele asjale korraga, mida teha tahaks.

Minu üheks lemmikumaks magneesiumi variandiks on see toode siin:

Foto: Tervistav stuudio
Foto: Tervistav stuudio

Diasporalil on veel teisigi variante ja maitseid, aga see on üks lemmikutest. Ja kui ma ei eksi, siis peaks see olema üks tugevamatest. Maitse on igal juhul hea ja toime ka kiire. Usun, et toime sõltub suuresti sellest, mil viisil sa seda tarvitad. Mida vähem kulub energiat lahustamisprotsessile ja siis veel omandamisele, seda efektiivsem see tulemus olema peaks.

 

 

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s