Sõnumid treenerilt

 

Pean vahel kaamera väljakule kaasa võtma, et siis peale trenni treeneriga suurem analüüs teha. Parim viis minu meelest kuidas veelgi efektiivsemalt õppida. Sa näed ennast kõrvalt ja saad paremini pihta, millest treener rääkis.

Sel korral otsus treener mulle aga sõnumeid kaamerasse jätta, ilma et ma ise algselt midagi kuulnud oleks. Ma nägin, aga ei kuulnud. Tol korral analüüsi tehes, kohe kuulama ei hakanud, pärast läks juba meelest. Nüüd siis lõikasin need osad välja ja panin videosse kokku.

Selle esimese lausega oli tõesti lugu sedasi, et rabakut lüües (ilmselt oli asi juba kõrvade vahel tugevalt kinni) aga ma lihtsalt… no lihtsalt ei suutnud palli tabada ilma, et ma raami kaasa ei haaraks lööki. Närv vaikselt mustaks minemas ütlesin, et sorry, kunagi ma oskasin. See löök pole otsene probleem kunagi olnud, nüüd aga on selline tunne nagu poleks kunagi löönudki. Ma nägin, et ta muigas, mõtles korra ja siis ütles ” väga hea, selle lause ma jätan meelde, see on hea lause ,,kunagi ma oskasin” .” Ja nii see lause käib iga jumala trenn minuga kaasas nagu jõusaalis treeneriga käib sõna “appi”.

Mis see viimane sõnum aga oli… seda ma ei oska väga kommenteerida:D ma arvan, et ta mõtles ennast. Treeneritel ikka on kombeks kiusata 😀

Screen Shot 2017-11-22 at 17.58.38

Videot on võimalik näha siit.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s